Referenssi

Ellibs: Tehoa ja suunnitelmallisuutta yrityksen viestintään

  • Viestinnän suunnittelu
  • Somestrategia
  • Sisällöntuotanto
  • Yritystarina

Yhteistyömme Ellibsin kanssa alkoi loppuvuodesta 2021. Aloitimme vaikuttajaviestinnän yhteistyöllä, jonka tavoitteena oli yrityksen positioinnin ja tilannekuvan muodostaminen isojen kansallisten e-kirjastohankkeiden yhteydessä. Kevään 2022 aikana yhteistyön painopistettä laajennettiin monipuolisiin markkinointiviestinnän palveluihin. 

Keväästä 2022 alkaen olemme toimineet Ellibsin kumppanina sekä tukeneet laajasti yrityksen viestinnän strategista ja operatiivista suunnittelua ja toteutusta. Olemme auttaneet Ellibsiä muun muassa viestintäsuunnitelman ja some-strategian rakentamisessa sekä tuottaneet työkaluja sisällöntuotantoon erityisesti LinkedIn:issä. Lisäksi Kreab on suunnitellut monipuolisia markkinointiviestinnän materiaaleja sekä auttanut Ellibsin yritystarinan sanoituksessa. Yritystarina sitoo yhteen Ellibsin brändin olemassa olevia elementtejä sekä toimii pohjana viestinnän suunnittelulle ja toteutukselle.  

Jatkuvalla yhteistyöllä mahdollistamme Ellibsille aktiivisen, suunnitelmallisen ja ketterän viestinnän.  

”Koska meitä on Ellibsissä pieni tiimi, ylimääräiset käsiparit markkinoinnin ja viestinnän suunnittelussa on ollut enemmän kuin tervetullutta – olemme saaneet aikaan paljon Ellibsin tavoitteita tukevia asioita, sekä pienempiä että isompia kokonaisuuksia. Hommassa on ollut koko ajan mukana positiivinen tekemisen meininki, ja on hienoa, kun olemme päässeet tekemään ja kokeilemaan erilaisia juttuja sekä saaneet myös uutta näkökulmaa viestinällisiin asioihin, pitäen kuitenkin mielessä Ellibsin strategian ja suunnan.”

Jenny Repo, Account Manager, Ellibs

Ellibs lyhyesti

Ellibs on suomalainen teknologiayritys, joka tarjoaa monipuolisia ja räätälöityjä e-kirja- ja digikirjastopalveluita yrityksille, kirjastoille ja kuluttajille. Yritys päivitti strategiaansa vuonna 2021, jonka myötä syntyi tarve panostaa myös viestintään aiempaa enemmän. Ellibsillä viestintää toteutetaan useamman ihmisen toimesta oman työn ohella, joten viestintäkumppanuuden avulla viestintään on saatu systematiikkaa sekä konkreettisia tuloksia hyödyntämällä Kreabin monipuolisia osaajia.

Laura Forssell
Johtava viestintäkonsultti, kestävyys ja työyhteisö
Anna meidän auttaa sinua tekemään yrityksesi viestinnästä kauniimpaa ja helpompaa.
Ota yhteyttä