Referenssi

Elo: Saavutettavaa vuosiraportointia

  • Brändikuvaukset
  • Vuosikatsaus

Työeläkeyhtiönä vastuullisuus liittyy vahvasti Elon perustoimintaan ja olemassaoloon, ja siksi yhtiöllä on pitkät perinteet myös vastuullisuustyön raportoimisessa.  Olemme suunnitelleet ja tuottaneet Elolle visuaalisesti vahvan ja yhtiön ilmeen mukaisen vuosikertomuksen vuodesta 2016 lähtien. Myös vuosikertomusten kuvamaailma on Kreab Helsingin käsialaa.  

Yhteistyömme tavoitteena on ollut tehdä vuosittainen raportointi mahdollisimman sujuvaksi ja jouhevaksi, ja olemmekin räätälöineet projektin tätä silmällä pitäen juuri Elon tarpeita varten mahdollisimman toimivaksi. 

Elon vuosikertomus sisältää erilliset vastuuraportin, toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen sekä selvityksen hallinnointi- ja ohjausjärjestelmästä. Vuosikertomus kertoo laajasti yhtiön vastuullisen sijoittamisen periaatteista ja se on saanut kiitosta erityisesti havainnollisesta infografiikasta.  

Brändikuvaukset - Elon hetkiä

Suunnittelimme ensimmäiset valokuvaukset työeläkeyhtiö Elolle vuonna 2017. Aidot ja tunnelmalliset kuvat poikivat jatkoa yhteistyölle, joka on iloksemme jatkunut monen vuoden ajan.  

Onnistuneiden kuvien takana on huolellinen suunnittelu, tiiviisti yhteen hitsautunut loistava kuvaustiimimme ja kuvauspäivän hyvä fiilis, joka näkyy myös muille. 

Kaikkien suunnittelemiemme valokuvausten teemat liittyvät Elon vastuullisuustyöhön sekä eläkeyhtiön merkitykseen meidän jokaisen elämässä. Kuvissa näkyy mm. hyvä työelämä ja pieniä hetkiä elämästä, jossa on vapaus toteuttaa unelmiaan. Työeläkevakuuttajana Elo huolehtii ihmisten eläketurvasta.  

Kuvat toimivat monipuolisena viestinnän kuvapankkina, ja ne kuvittavat muun muassa yhtiön verkkosivuja ja viime vuosien vastuullisuusraportteja. 

Teemat: Eläkkeelle jääminen, työkyvyn vahvistaminen, yrittäjyys, vastuullinen sijoittaminen 

Anna-Maria Laine
Johtava viestintäkonsultti, Luova strategi
Eva Opas
Partneri, Luova johtaja, Creatives-tiimin esihenkilö
Anna meidän auttaa sinua tekemään yrityksesi viestinnästä kauniimpaa ja helpompaa.
Ota yhteyttä