Referenssi

Brändikuvaukset: Laadukkaat ja uniikit kuvat herättävät mielenkiinnon

  • Brändikuvaukset
  • Visuaalinen tarinankerronta
  • Työnantajamielikuvan visualisointi
  • Kuvatuotanto
  • Videotuotanto

Kuvat vaikuttavat väistämättä mielikuvaan, joka meille syntyy brändeistä. Siksi kuvamaailma on olennainen osa yritysidentiteetin rakentumista. Laadukkailla ja uniikeilla kuvilla herätät mielenkiinnon.

Suunnittelemme brändikuvauksia, jotka herättävät tarinan eloon. Kokemuksesta tiedämme, että oikeanlainen tunne syntyy tarkasta suunnittelusta, pienistä yksityiskohdista ja ammattimaisesti hiotusta yhteistyöstä. Lopputuloksena on laaja, käyttötavoiltaan monipuolinen valikoima valokuvia, jotka on suunniteltu ja personoitu asiakkaan toivomaan käyttöön, ja jotka kertovat yksityiskohtaisesti brändin visuaalista tarinaa.

Me Kreab Helsingissä olemme erikoistuneet vahvan tunteen brändikuviin. Olemme valmiita kuvaamaan missä ja milloin vain, jahtaamme kauneimman valon vaikka se tarkoittaisi ajomatkaa Hankoon kolmelta yöllä.

Käytämme kuvauksissa meille tuttua tiimiä, yhteistyömme on vuosien saatossa muovautunut saumattomaksi ja työnjälki on aina kehuja herättävää. Etsimme sopivat malliehdokkaat, parhaat kuvauspaikat sekä suunnittelemme huolellisesti kuvausten tyylimaailman ja kuvakäsikirjoituksen.

Valentina La Fiura
Johtava viestintäkonsultti, Luova strategi
Eva Opas
Partneri, Luova johtaja, Creatives-tiimin esihenkilö
Anna meidän auttaa sinua tekemään yrityksesi viestinnästä kauniimpaa ja helpompaa.
Ota yhteyttä