Referenssi

Forchem: Monimutkaisesta yksinkertaista

  • Art Direction
  • Brändityö, strategia ja suunnittelu
  • Copywriting & sisällöntuotanto
  • Brändikuvaukset
  • Vastuullisuusviestintä, -ohjelmat ja -raportointi
  • Vaikuttajaviestintä

Rakastamme töitä, joissa voimme auttaa asiakastamme näkemään selvemmin, miten ainutlaatuista ja tärkeää työtä he tekevät. Raumalainen biojalostamo Forchem on hyvä esimerkki tästä.

Yhteistyömme alkoi vaikuttajaviestinnän kumppanuudesta EU-vaikuttamisen saralla ja laajeni koko viestinnän strategiseen ja visuaaliseen uudistukseen.

Vaikuttajaviestinnässä pyrkimys oli turvata rajallinen ja arvokas raaka-aine korkean jalostusasteen ja taloudellisen lisäarvon biokemian tuotantoon. Vaikuttaminen kohdistui EU-instituutioihin sekä kansallisiin lainsäädäntöelimiin. Kreabin vaikuttaja- ja mediaviestinnän asiantuntijat sekä luova tiimimme työskentelivät tiiviisti yhdessä Forchemin johdon kanssa.

Paras lopputulos ja suurin hyöty asiakkaalle syntyykin juuri näin: kun voimme tarjota kokonaisvaltaista strategista viestintää, jossa yhdistyy tiimimme monipuolinen osaaminen. Autoimme löytämään viestinnän tärkeimmän ytimen ja kuvaamaan sen ymmärrettävästi ja kiinnostavasti.

 

Uudistimme yhtiön visuaalisen ilmeen.

Halusimme kuvata yrityksen toiminnan niin, että monimutkainen aihe on helpompi ymmärtää, jolloin se jää mieleen ja parhaimmillaan myös koskettaa vastaanottajaa. Suunnittelimme monipuolisen brändioppaan viestinnän ja markkinoinnin työkaluksi, ja uudistimme yhtiön visuaalisen ilmeen täysin.

Suunnittelimme Forchemin verkkosivuille uuden ilmeen ja rakenteen, kirjoitimme sisältöjä ja järjestimme brändivalokuvaukset metsässä.

Eva Opas
Partneri, Luova johtaja, Creatives-tiimin esihenkilö
Anna meidän auttaa sinua tekemään yrityksesi viestinnästä kauniimpaa ja helpompaa.
Ota yhteyttä