Referenssi

Brändi-identiteetti: Skarta Energy

Skarta Energy on aurinkovoimaan erikoistunut uusiutuvan energian kehittäjä, joka halusi kasvattaa tunnettuuttaan, tuoda esiin yhtiön vahvuudet sekä pitkän linjan suomalaisen kokemuksen. 

Tuore yhtiö kaipasi selkeästi paikan, jossa viestiä visiostaan sekä tarjota selkeää ja kiinnostavaa tietoa hankkeistaan. Tavoiteena oli verkkosivusto, joka tuo samalla esiin yhtiön brändi-identiteetin. 

Tiiviissä projektiaikataulussa keskityimme vahvasti olennaiseen. Lopputuloksena on selkeä ja visuaalisesti näyttävä sivusto, joka kertoo yhtiön osaamisesta ja ratkaisuista, ja tuo samalla esiin Skartan tarinan ja vahvuudet.  

Sivuston valmistuttua vahvistimme Skartan markkinointia ja viestintää laajemmalla brändityöllä, jonka lopputuloksena asiakas sai käyttöönsä käytännöllisen brändioppaan sekä brändin hallinnan kannalta olennaisimmat sovellukset. Halusimme, että yhtiön vahva tarina, erottuva visuaalinen ilme ja yhtenäinen ääni näkyvät käytännön arjessa ja tukevat uuden yhtiön kasvua.  

Arjen viestintää tukevat mm. maanomistajille suunnattu esite, PowerPoint- esitykset ja muut Office-pohjat, käyntikortit ja uutiskirje. Lopputuloksena Skartan viestintä ja markkinointi on kaikissa kanavissa yhdenmukaista ja tukee yhtiön brändiä ja tarinaa.  

Skartaenergy.fi 

  • Brändi-identiteetti
  • PowerPoint- ja Word-pohjat
  • Käyntikortit
  • Uutiskirje
  • Myyntimateriaalit
  • Sisällöntuotanto
Eva Opas
Partneri, Luova johtaja, Creatives-tiimin esihenkilö
Anna-Maria Laine
Johtava viestintäkonsultti, Luova strategi
Anna meidän auttaa sinua tekemään yrityksesi viestinnästä kauniimpaa ja helpompaa.
Ota yhteyttä