Joonas Könttä aloittaa johtajana Kreabissa

Kreab vahvistaa osaamistaan nimeämällä Joonas Köntän johtajaksi vastuullaan kansainvälisyys ja ESG (ympäristö- ja yhteiskuntavastuu sekä hyvä hallintotapa). Könttä siirtyy Kreabille ulkoministeriön palveluksesta. Könttä on aiemmin toiminut kansanedustajana, virkamiehenä, EU-avustajana ja uradiplomaattina.

- Joonaksen monipuolinen työkokemus kansainvälisistä ja kansallisista tehtävistä tuo ainutlaatuista osaamista Kreabille. Valtionhallinnon, julkisen sektorin ja EU:n tunteminen käytännön tasolla on asiakkaillemme äärimmäisen tärkeää, Kreabin toimitusjohtaja Mikael Jungner toteaa.

- Yritysten ja organisaatioiden tuloksellinen toiminta vaatii syvällistä toimintaympäristön ymmärtämistä sekä kansallisesti että kansainvälisesti. Tulen tukemaan yrityksiä ja organisaatioita toimimaan menestyksekkäästi yhä kilpaillummassa ympäristössä. Laajat verkostoni ja yhteiskunnallinen osaaminen voivat tuoda merkittävää lisäarvoa niin nykyisille kuin uusille asiakkaille, Könttä toteaa.

Kreab on kansainvälinen viestintäkonsultoinnin yritys, joka tarjoaa viestinnän ja sidosryhmäsuhteiden osaamista yrityksille ja organisaatioille ympäri maailmaa. Kreab tarjoaa strategista viestintää, visualisointia, mainejohtamista, kriisiviestintää, media- ja sijoittajasuhteita sekä muita viestintäalan palveluita.

Lisätietoja:

Mikael Jungner, toimitusjohtaja, 0505541615

Joonas Könttä, johtaja, kansainvälisyys ja ESG, 0405627598