Rekry: Viestinnän harjoittelija

29.9.2022

Etsimme joukkomme vahvistukseksi viestinnän harjoittelijaa avustamaan monipuolisesti vuosikertomus- ja vastuullisuusraportointiprojekteissa sekä muissa viestinnän hankkeissa. Suunnittelemme visuaalisesti ja tarinallisesti vahvoja kertomuksia, jotka tukevat asiakkaan brändiä. Olemme tekijöidemme näköinen työyhteisö, jossa kannustamme tarttumaan mahdollisuuksiin ja oppimaan uutta yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Odotamme sinulta

  • Ongelmanratkaisukykyä, tarkkuutta ja joustavuutta
  • Halua oppia uutta ja kykyä tarttua asioihin nopeasti
  • Kiinnostus kirjoittamiseen sekä kokemus viestinnän tehtävistä ovat eduksi, mutta tärkeintä on hyvä asenne

Tarjoamme sinulle

  • Mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä erilaisten asiakkaiden kanssa
  • Innostavan työyhteisön ja kollegoiden tuen
  • Mahdollisuuden tutustua viestintätoimiston arkeen
  • Viihtyisät toimistotilat Helsingin keskustassa sekä joustavat etätyömahdollisuudet

Täysipäiväinen harjoittelu alkaa joustavasti joulukuussa 2022. Harjoittelun kesto on noin neljä kuukautta. Harjoittelija tekee oikeita asiakastöitä tiimimme tukena, joten maksamme harjoittelusta myös oikeaa palkkaa. Tehtävän kuukausipalkka on 1 500 €, jonka lisäksi tarjoamme lounasedun ja työterveyspalvelut. Toivomme eri taustaisia hakijoita, jotka ovat opintojensa loppuvaiheessa tai vastavalmistuneita.

Hakuaika ja -ohjeet

Lisätietoa tehtävästä ja Kreabista työpaikkana antavat Anna-Maria Laine, anna-maria.laine@kreab.com (tai puh. 050 60 988 ke 12.10. klo 12-13) ja Eeva Tähtinen, eeva.tahtinen@kreab.com (tai puh. 040 718 4856 to ti 11.10. klo 12-14 ja pe 14.10. klo 11-12).

Kreab Oy on kansainvälinen viestintätoimisto, jonka Helsingin-toimistossa työskentelee 20 viestinnän ammattilaista. Erikoisosaamistamme ovat vaikuttajaviestintä ja mediasuhteet, ESG-, sijoittaja- ja talousviestintä sekä strateginen brändiviestintä ja luovat konseptit. Autamme asiakkaitamme tekemään monimutkaisista asioista ymmärrettäviä ja löytämään toimivia ratkaisuja vaativiin viestintähaasteisiin. Lue lisää Kreabista, töistämme ja työyhteisömme arvoista: kreabhelsinki.fi