Ulla Paajanen aloittaa Kreabin ESG- ja sijoittajaviestinnästä vastaavana johtajana

Kreab vahvistaa sijoittajaviestinnän osaamistaan ja nimittää Ulla Paajasen ESG- ja sijoittajaviestintäpalveluiden vastaavaksi johtajaksi 7.9.2022.

Ullalla on yli 30 vuoden kokemus pörssiyhtiöiden talous- ja sijoittajaviestinnästä, vastuullisuus- ja ESG-teemoista sekä viestinnän johtamisesta. Hän toimi viimeksi Stora Enson sijoittajasuhdejohtajana vuodesta 2009, ja oli sitä ennen yhtiön pörssiviestinnästä vastaava johtaja. Ennen Stora Ensoa hän toimi sijoittajasuhde- ja viestintäjohtajana pörssilistatussa ohjelmistoyhtiössä. Hän oli myös kolme vuotta yhdysvaltalaisen SASB:n (Sustainability Accounting Standards Board) Advisory Groupin jäsen.

”Ulla on yksi Suomen kokeneimmista sijoittajaviestinnän ja ESG:n ammattilaisista, ja olemme onnekkaita saadessamme hänet osaksi Kreabin tiimiä. On arvokasta saada Ullan kansainvälisen tason osaaminen laajemmin suomalaisten yritysten käyttöön”, sanoo Kreabin toimitusjohtaja Mikael Jungner.

”On ilo liittyä kokeneeseen tiimiin ja tuoda osaamista Kreabin asiakkaiden käyttöön. Olen toiminut pitkään metsäteollisuudessa sijoittajaviestintä- ja ESG-tehtävissä ja kasvattanut ainutlaatuista kokemusta kiehtovassa toimintaympäristössä. Nyt haluan jakaa tätä osaamista laajemmin”, sanoo Ulla Paajanen.

Ulla vastaa Kreabissa talous- ja sijoittajaviestinnän sekä ESG-palveluista.

Lisätietoja:

Ulla Paajanen, Johtaja, ESG ja sijoittajaviestintä, ulla.paajanen@kreab.com, +358 40 763 8767

Mikael Jungner, Toimitusjohtaja, mikael.jungner@kreab.com, +358 50 554 1615